Fredag

Hej, jag sitter nu på inspelning. Vi har precis haft lunch och snart så borde vi börja. Det är min sista dag då jag har prov nästa vecka!:( Kommer nog kanske sakna det här lite även om det har varit jobbigt. Idag ska jag plugga. Antigen hemma eller på statis. Min helg kommer bara bestå av plugg! Kul.. Aja ni får ha det som bra! Pusss



Inspelning

Hej, förlåt att jag verkade lite deppig igår men jag mådde inte så bra. Idag mår jag iaf mycket bättre! Jag ska på inspelning snart, vi fick sovmorgon idag i vanligt fall brukar vi börja 9.
Jag har ju ledigt från skolan och det känns lite jobbigt för att jag känner på mig att jag missa en del, men jag får helt enkelt plugga själv.  Vilket jag faktiskt gör men bara juridiken dock.. Har prov nästa vecka som jag är väldigt nervös över. Jag behöver verkligen A för att få det i slut betyg!
Men nu ska jag fortsätta att fixa mig. Jag slänger upp någon bild efter att jag har fixat klart mig :D
Puss <3


Träna-09.00

Godmorgon!:D Jag har precis vaknat. Jag ska börja fixa mig, jag ska träna på sats med Mariam. Jag hoppas bara hon kommer upp annars måste jag vänta på henne. Idag har jag tänkt att träna, städa & plugga. Förhoppningsvis gör jag alltid det här och inte fastnar vid min dator.. Hoppas ni har en bra morgon :) puss<3



Älska, inte älska, älska, inte älska, älska?

Jag tror jag gillar dig <3
Jag tycker om när jag är med dig
Jag blir glad när jag ser dig
Jag blir glad när du skriver till mig
Jag är glad när jag är med dig
Du gör mig GLAD <3


Sats

Hej, idag har jag tränat en timma, sjukt skönt! Jag har börjat träna på sats igen för att Friskis suger! Det är mycket större och fräschare på sats, dessutom har de bättre personal. Just nu har jag ätit kyckling och bulgur. Jag ska plugga innan vi åker iväg på middag;) puss<3 i



Proffs byggde Titanic-amatörer byggde arken

Hej, just nu ligger jag i min sköna varma säng och jag precis vaknat. Det har blivit en vana att gå upp tidigt, vilket faktiskt är bra för att då hinner jag med mycket. I torsdags var jag på fest med Ludvig hos hans kompis. Alla där vara hur sköna som helst. Efter åt alla på max med jag var inte hungrig så jag åt inte.
Sedan mötte vi upp Sara och vi två åkte hem tsm med Ludvig. Jag kom inte hem så sent så det var skönt.
Igår så var jag på jobbintervju men det gick ingen bra tror jag. Det var dessutom en gruppintervju så det är inte så konstigt. Men efter det åkte jag till kista för att se Titanic med mina föräldrar och syrra men eftersom jag åkte innan så kom jag tidigare. Jag har alltid vetat att kista centrum är stort men inte så stort! Jag fick leta efer biografen;)
Men innan det blev bio så åt jag sushi och dem andra fikade, jag hade ju bara ätit frukost så jag var dö hungrig.
Filmen var iaf bra, jag grät..som vanligt! Bättre film går inte att hitta!! Det finns inte en film som har så mycket känslor, drama, romantik osv..
Men nu ska jag nog upp och fixa mig <3
Puss
heart of ocean


Torsdag&fredag

 

 



Jobb+plugg

Hej, jag kom från jobbet ca en timma sen efter det gick jag ut med hunden.  Min dag har varit bra, det gick väldigt bra på jobbet men jag är fortfarande väldigt skeptisk mot jobbet om jag ska vara ärlig. Vi får se om jag börjar där eller inte. Jag ska på jobbintervju på fredag så jag hopps jag får jobb där istället.
Men för att jag ska hinna med allting måste jag plugga på kvällarna, så nu sitter jag och pluggar juridik. Vi har prov på 4 kapital om två vecker. 4 kapitel låter inte mycket men i juridik så är det verkligen det för att det är oehört mycket fakta, begrepp att ta in. Just nu läser vi avtal&köp, bostad, pengar och sånt.
Jag hoppas ni har haft en bra dag, puss! :D


4-4-2012

Hej, jag ligger i sängen och är helt utmattad. Vi var hos mig igår i den andra lägenheten som ska säljas. Vi hade det trevligt  förrens imorse. Har ingen lust att gå in på detaljer men det som hände var väldigt obehagligt men samtidigt komiskt :P
Jag hoppas jag inte får för mycket skit! :P
Idag ska jag på jobb utbildning klockan 5 men innan det hade jag tänkte mig att plugga och kanske träffa Simon och några vänner, tanken var att vi skulle vara hos honom och bada bubbelpool,lyssna på musik och chilla.
Dock är jag inte säker på ifall jag hinner åka till honom.
Nu ska jag försöka sova en timma för att bli lite pigg.


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se