Kosice

Hej!
Jag sitter i Sallys lägenhet och njuter av sista dagarna på mitt lov. Vi ska gå och fika snart tror jag vet inte vart dock. Igår var vi ute och det var inte alls kul, musiken sög och vi slösade bort pengar i onödan men vi ska ut imorn så jag hoppas att det blir bättre. Vi ska till en annan klubb som sägs vara bättre.
 
Men nu måste jag gå och fixa mig, puss <3
 


Franska

Hola!
Tog precis en promenad med vovven och nu ska jag sätta mig och plugga till Franska provet i morgon. 
Jag är ganska så nervös för vi ska skriva en uppsats och jag tycker det är svårt att bygga meningar. Det räcker inte med att bara kunna ord. 
Idag så hade jag två timmars engelska 7 och jag är försvånad över hur svårt det är, jag har inte haft så bra engelska lärare innann och min nya lärare nu tror att vi kan så mycket men förhoppningsvis kan jag bli bättre.
 
Men vi hörs ikväll <3 
 
 


September månad

Jag borde ligga och sova eftersom att jag har en lång dag i skolan i morgon men känner att jag behöver skriva av mig. 
Vi har så sjukt mycket i skolan, den här månaden har jag 7 prov och 3 inlämningar. Det blir inte bättre av att träffa människor som man inte står ut med. Jag mår seriöst så dåligt av att behöva arbeta med vissa människor så att jag skulle kunna börja gråta. Men jag försöker att  inte få panik men ibland brister det bara.
 
Det går bra på jobbet men jag funderar på att säga upp mig eftersom att jag verkligen vill prestera mitt bästa i skolan. Dock så känner jag mig så fast där, det känns tryggt att ha ett jobb samt träffa alla sköna arbetskamrater. 
 
 
Vill komma igång med bloggen för att skriva av mig och inte hålla allting inne.
I morgon ska jag plugga franska och organisation på biblioteket tror jag.
Natti<3
 
 
 
 
 


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se