I am sexy and I know it!

Hej! Igår så bestämde jag och Elin helt spontant att vi skulle sova över hos henne. Jag ville egentligen att vi skulle sova hos mig för att det är så långt att åka till henne, men eftersom att hon har opererat knät kan så kan hon inte gå. Jag var hos henne ganska så sent, jag tänkte köpa godis till oss men willys hann stänga innan. Och girls night utan godis? Njaa.. Vi kollade på min Vampire diaries och snackade. Jag fick även en julklapp av henne som jag ÄLSKAR :D Kommer definitivt ha användning av den! Jag ska hennes julklapp när jag åker till stan. Vi hade egentligen inte bestämt att vi skulle köpa julklappar till varandra men nu blev det så :D Efter så bad vi Pelle att komma och stackarn cyklade till henne kl 1. Vi hade så tråkigt så vi bestämde oss för att ta hål i Pelles öra. Han höll på att bajsa på sig. Det blev så failat. Vi hade för smal nål men enligt Elin så skulle vi ändå få in örhänget vilket vi inte fick. Vi plågade honom minst en timme. Men vi bestämde oss att ta igen men med bättre nål nästa gången. Han är verkligen galen som ställer upp på allting. Men han är verkligen den skönaste killen jag känner. Jag har inte sovit normalt på 4 dagar. Igår så snackade Pelle och Elin enda till klocka 7! Så ni kan ju tänka er hur det gick med sömnen lixom? Idag har jag hjälpt mamma men nyårsmaten, vi har lagat massa Georgisk mat. Mums<3 Längtar till imorgon!



Of to work

Trött tjej!



Jag har så mycket att ge, men jag hittar inte den rätta att ge det till!



Husbybadet

Hej! Förlåt att jag inte har uppdaterat. I Tisdags så skulle jag träffa Sara men det blev inte som vi hade tänkt, så jag drog till Miranda vid halv 11. Vi kollade på gamla böcker,kalender från när vi gick i 5:an och 6:an. Det känns så konstigt att kolla tillbaka. Vad har jag gjort under de åren? Är jag nöjd med hur jag har levt mitt liv? Jag vet inte. Och jag hatar att ställa mig den frågan. Jag vet bara att jag mer nöjd med den jag är idag än den personen jag var då. Det var iaf väldigt mysigt hos Miranda, vi drack juice och snackade om allt från himmel till jord. Igår natt la jag mig kl 4, vilket var dumt för att jag skulle upp kl 9 för att fixa mig, packa ner badklädet och vara hos Maria kl10. Jag funderade verkligen på att banga och ligga kvar i sängen. Men det kändes lite taskigt och dessutom hade jag lust men var bara trött. Vi skulle till Husbybadet med Marias kompisar, 2 tjejer och typ 4 killar men istället hade hennes tjejkompisar tagit med 10 killkompisar!! Det blev lite konstigt för att vi var så många och vi hade aldrig träffat killarna innan. Jag och Maria stack lite tidigare, vi åkte till Kista gallerian och köpte presenter till min syster. Jag kan inte säga vad jag köpte för att hon brukar läsa min blogg ibland. Efter åt vi på donken;) det var fett värt. Det var länge sedan jag träffade Maria, har faktiskt saknat henne lite :D<3



Kock för en dag

Hej! Min dag började med att jag tog en långpromenad med min hund. Jag älskar morgonpromenader. Men jag tycker faktiskt inte om att gå ut med hunden annars, jag tycker att det kan vara ganska jobbigt. Men jag älskar iaf min hund. Vi brukar turas om att gå ut med honom hemma. Alla har sina dagar. Jag har faktiskt lagat mat, jag har gjort chicken nuggets, kokat grönsaker och nu väntar jag på att potatisen ska koka klart. Det är ganska tidigt att börja med middag men jag hade lust så då fick jag det. Jag känner mig så rastlös ibland så jag gör nästan vad som helst. Idag på kvällen ska jag träffa Sara. Jag vet faktiskt inte vad vi ska göra. Vi har inte någonting planerat än. Om vi ska vara hos mig så borde jag nog städa mitt rum, det ligger kläder överallt. Jag har inte ens bäddat sängen. Ush! Jag hatar när det är stökigt men jag hatar att städa :P Jag tar en bild på maten sen, så får ni se hur duktig jag är ;)

Xoxo/ T


Middag med den bästa



Mataptit

Hej, idag har jag haft en mysig och lugn dag. Jag har varit med min syster och kollat på vampire diaries. Den äger twailight! Alla som tyckte om twilight borde kolla på vampire diaries. Den är mycket mer spännande och det är mer drama i den. Dock är de ju ganska lika. Men eftersom det är en serie blir det lite roligare tycker jag. Vid 7 tiden träffade jag Sara. Vi åt middag ute. Det blev hamburgare och pommes... Hej jag kommer bli tjock?! Nej men jag har typ inte alls ätit bra de sista dagarna. Jag har bara mataptit på morgnarna.. Jag blev iaf sjukt mätt men ändå så gick jag och köpte godis med Sara. Efter det så åkte Sara till sin älskling och jag gick hem och gick ut med hunden. Jag vågar nästan inte gå ut för att det blåser så mycket. Hoppas ni har haft en bra dag! Xoxo/ T


Storm!



Dagmar

Hej, jag har inte bloggat på ett tag. Jag skrev ett inlägg för ett par dagar sedan men den försvann så jag orkade inte skriva ner allt en gång till. Det blåser vilket fall som helst sjukt mycket. Jag låg i sängen med min hund och det blåste så hårt att han blev lite små rädd. Det stod i Aftonbladet att det skulle bli storm, men det är inte alltid man litar på dem till 100%. .Det blåser sjukt mycket, och det är massa oljud. Om det blåser så mycket här så kan jag verkligen inte tänka mig hur det är för de delar av landet som har fått klass ett och två varning. Hoppas ingen kommer till skada <3



There's nothing I wouldn't do, to hear your voice again

Ville ringa dig idag för att säga att jag älskar dig, men ditt gamla nummer är inte längre i tjänst. Jag försökte med operatören hon sa "förlåt jag har inget nummer till dig". Jag försökte att gå till ditt hus, men du bor inte där längre. Posten har ingen adress för vidarebefordran. Jag antar att himlen är alldeles för långt borta. Jag älskar dig, jag saknar dig. Du är i mitt hjärta alltid och för evigt ♥


trött tjej



Drunknar i läxor

Hej! Jag sitter och väntar på att min pappa ska komma hem och hjälpa mig med ekonomin. Han skulle till andra lägenhet och fixa en grej. Jag har suttit med ekonomin sen klockan 4 och jag är fortfarande inte klar. Jag tänker inte lägga mig förrän jag blir klar med de sista punkterna. Jag har så sjukt mycket så jag drunknar i läxor och prov. Idag stannade jag och Mikaela kvar i skolan till halv åtta. Vaktmästaren dampade på oss för att vi var kvar så länge. Men han brukar vara ganska sur av sig. Idag hade jag iaf matteprov, det gick hyfsat tror jag. Men jag får hoppas på det bästa. Jag vet inte om jag hinner träna imorgon, jag har som sagt mycket att göra men samtidigt vill jag inte missa träningen.. aah, det är så jobbigt när man måste välja mellan saker. Men skolan kommer såklart först. Nej, nu måste jag gå och fortsätta plugga.

Det var mörkt i skolan. Xoxo/ T


Hej, jag är klantig.

Hej!
Jag kom hem för ca 40 minuter sen. Jag är helt slutkörd! Jag har varit på biblioteket med Pelle och pluggat Ekonomi. Jag har stor ekonomiprov nästa vecka som jag är ganska nervös inför. Det måste verkligen gå bra.
Påvägen hem så tod jag fel buss, jag åkte till sticklinge. Det tog 40 minuter för mig att komma hem. Snacka om att jag vart sur!! Jag är så klantig. Men jag har lärt mitt att inte smsa och stiga på en buss samtidigt ^^
Svenska talet gick helt okej, inget som jag har lust att prata om just nu. Jag kan säga så här att min klass är inte några man vill hålla ett tal för. Det är som att hålla tal för några som inte orkar lyssna på en. Men jag bryr mig faktiskt inte så mycket. Jag gör mitt och jag är stolt över det jag gör! :) Jag önskar att jag hade gått med motiverade människor. Men tyvärr så gör jag inte det :(
Men det som fick mig på topphumör var idrotten, jag fick A i livräddning :D Jag körde med Mikaela, hon fick dock C men hon vart nöjd ändå.
Men jag ska gå och lägga mig nu, har matteprov imorgon så jag måste var klar i huvudet.
P.S Idag började jag och "E" snacka igen. Jag är glad :D
Har saknat honom lite <3


Well, I'm Back ;)

Hej!
Jag tänkte börja blogga igen. Men jag kommer inte att skriva 5 inlägg per dag utan några inlägg i veckan. Jag vill inte känna mig tvingad att blogga utan jag vill blogga för att det är kul och för att skriva av mig.
Jag ska inte ta bort den här bloggen som jag har gjort med mina gamla bloggar för att det är jobbig att skapa nya när man helt plösligt får lusten att blogga.
Just nu sitter jag iaf och gör min svenskaläxa som ska vara inne på fredag men jag behöver hela veckan för att plugga till alla proven så jag tänke ha de överstökat.
Imorgon ska jag även hålla ett tal, jag är ganska taggad då jag har övat en del. Jag tror inte att det kommer bli så jobbigt då det endast är inför halva klassen.

Idag har jag  haft en riktigt lång dag. Det började med att jag fick skynda till jobbet. Vi skulle ha Luciatåg och jag hade inte alls koll på alla låtar men som tur var hade vi fusklappar. Simone fick vara Lucia, hon var sjukt duktig! :)
Efter det så fick jag skynda till volleyboll matchen för herrar. Jag skulle vara bollrullare men jag hann inte i tid så jag fick stå i cafeterian. Det var inte så kul för jag kunde inte se matchen och dessutom så var det en gubbe som stod med mig i cafeterian och det var lagom stelt. Vi hade inte så mycket att snacka om.
Det blev 3-0 till Uppsala. Det gick inte alls bra för Lidingös herrar men man får hoppas på bättre tur nästa gång. Efter det hade vi match. Jag fick inte spela så mycket då jag inte har tränat på nästan ett halv år men jag har bestämt mig för att komma igång igen. Men vilket fall som helst så vann vi inte, det sög ganska mycket! Men det är bara att träna och kämpa på.
Nu ska jag återgå till pluggandet.

Xoxo T ;)




Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se