Well, I'm Back ;)

Hej!
Jag tänkte börja blogga igen. Men jag kommer inte att skriva 5 inlägg per dag utan några inlägg i veckan. Jag vill inte känna mig tvingad att blogga utan jag vill blogga för att det är kul och för att skriva av mig.
Jag ska inte ta bort den här bloggen som jag har gjort med mina gamla bloggar för att det är jobbig att skapa nya när man helt plösligt får lusten att blogga.
Just nu sitter jag iaf och gör min svenskaläxa som ska vara inne på fredag men jag behöver hela veckan för att plugga till alla proven så jag tänke ha de överstökat.
Imorgon ska jag även hålla ett tal, jag är ganska taggad då jag har övat en del. Jag tror inte att det kommer bli så jobbigt då det endast är inför halva klassen.

Idag har jag  haft en riktigt lång dag. Det började med att jag fick skynda till jobbet. Vi skulle ha Luciatåg och jag hade inte alls koll på alla låtar men som tur var hade vi fusklappar. Simone fick vara Lucia, hon var sjukt duktig! :)
Efter det så fick jag skynda till volleyboll matchen för herrar. Jag skulle vara bollrullare men jag hann inte i tid så jag fick stå i cafeterian. Det var inte så kul för jag kunde inte se matchen och dessutom så var det en gubbe som stod med mig i cafeterian och det var lagom stelt. Vi hade inte så mycket att snacka om.
Det blev 3-0 till Uppsala. Det gick inte alls bra för Lidingös herrar men man får hoppas på bättre tur nästa gång. Efter det hade vi match. Jag fick inte spela så mycket då jag inte har tränat på nästan ett halv år men jag har bestämt mig för att komma igång igen. Men vilket fall som helst så vann vi inte, det sög ganska mycket! Men det är bara att träna och kämpa på.
Nu ska jag återgå till pluggandet.

Xoxo T ;)





Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se